ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Στη Δημοτική Αγορά ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Share:
Στη Δημοτική Αγορά ο Δήμαρχος Κομοτηνής

«Καλή χρονιά με υγεία και καλές δουλειές στους επαγγελματίες της πόλης μας» ευχήθηκε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης επισκεπτόμενος χθες με τους συνεργάτες του την δημοτική αγορά.

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τη δημοτική αγορά και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, για να ευχηθούμε στους επαγγελματίες, όχι μόνο επειδή το επιτάσσει η εθιμοτυπία των ημερών, αλλά και ουσιαστικά, να έχουν κατ΄ αρχήν υγεία, και το 2020 οι δουλειές τους να πάνε καλύτερα.» δήλωσε ο κος Γκαράνης.

 

Όπως τόνισε ο δήμαρχος: «Ως δημοτική αρχή είμαστε στο πλευρό τους, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και ακούμε τις προτάσεις τους. Γι΄ αυτό και όσον αφορά στην επισήμανση των επαγγελματιών της σκεπαστής δημοτικής αγοράς περί της αναγκαιότητας συντήρησης της στέγης των εγκαταστάσεων»  και εξήγησε «έχουμε εντάξει στον προγραμματισμό μας την ανεύρεση χρηματοδοτικού εργαλείου από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ολική ανάπλαση της περιοχής, ώστε να την αναβαθμίσουμε και να την καταστήσουμε λειτουργικότερη και ελκυστικότερη, με σκοπό μια τέτοια εξέλιξη να μεταφραστεί σε οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη.»

www.ert.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Next Article

Τσίπρας: Οι θυσίες του λαού μας δεν μπορεί και δεν θα πάνε χαμένες στο όνομα μιας κανονικότητας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στα προβλήματα και τις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη…