ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Στο ΦΕΚ η τιμητική πολιτογράφηση του Χρήστου Στυλιανίδη ως πολίτη της Ελλάδος

Share:

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το Προεδρικό Διάταγμα με την τιμητική πολιτογράφηση ως πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, του νέου υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη.

Στο Προεδρικό Διάταγμα, που υπογράφουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, αναγράφεται ότι «ο Στυλιανίδης Χρήστος του Μέλη έχει υπηρετήσει τον Ελληνισμό από σημαντικές και καίριες θέσεις και διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την Ελλάδα».

Ο Χρήστος Στυλιανίδης έχει αρχική ιθαγένεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην ίδια απόφαση γίνεται ακόμη αναφορά στην πενταετή θητεία του ως Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων κατά τη χρονική περίοδο 2014-2019 , ενώ υπογραμμίζεται ότι «αντιμετώπισε σειρά κρίσιμων ζητημάτων, μεταξύ των οποίων η διαχείριση της επιδημίας του ιού Έμπολα στην Αφρική και η ενίσχυση του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας».

Tέλος, αναφέρεται: «Μετά από πρόταση του υπουργού Εσωτερικών, αποφασίζουμε: Πολιτογραφούμε τιμητικώς ως Έλληνα πολίτη τον κυπριακής ιθαγένειας Στυλιανίδη Χρήστο του Μελη, γεννηθέντα στις 26-6-1958 στη Λευκωσία της Κύπρου».

Η ορκωμοσία του Χρήστου Στυλιανίδη και του Ευάγγελου Τουρνά, ως υφυπουργός, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 11:00 πμ.

ΦΕΚ Πολιτογράφηση Χρήστου Στυλιανίδη

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κύπρος: Μεσίστιες οι σημαίες την Πέμπτη στα σχολεία για τον Μίκη Θεοδωράκη

Next Article

Mαθητές: 6 δωρεάν self test από τα φαρμακεία για όλο τον Σεπτέμβρη- Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος είναι μία διαδικασία εύκολη και απλή, που…