ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Στο Roots του Χ.Α η “Ελληνική Χρυσός”

Share:

Τεχνογνωσία σε καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) και start-ups, που διεκδικούν χρηματοδότηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων, θα προσφέρει η “Ελληνικός Χρυσός”, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Roots του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Με αφορμή την έναρξη του A’ κύκλου του προγράμματος Roots, υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικός Χρυσός αναλαμβάνουν τον ρόλο του Mentor, στο πλαίσιο της υποστήριξης της εταιρείας στο Πρόγραμμα. Οι Mentors, που μαζί με τους Investment Advisors, αποτελούν τον συμβουλευτικό πυλώνα του προγράμματος, πρόκειται να καθοδηγούν για το επόμενο διάστημα τις επιλεχθείσες εταιρείες στη διαδικασία σχεδιασμού και προετοιμασίας της παρουσίασης της επενδυτικής τους πρότασης.

Η συμμετοχή της Ελληνικός Χρυσός στο Πρόγραμμα Roots του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί η εταιρεία για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας τόσο σε τοπικό (ΒΑ Χαλκιδική) όσο και εθνικό επίπεδο.

Τι είναι το Roots

Υπενθυμίζεται πως το Roots αποτελεί πρόγραμμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, που στοχεύει στην ενίσχυση της πρόσβασης καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) και start-ups στην ελληνική κεφαλαιαγορά, ξεκλειδώνοντας για αυτές νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), του υπουργείου Εξωτερικών και του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, καθώς και με την κινητοποίηση βασικών συντελεστών του οικοσυστήματος της κεφαλαιαγοράς και της επιχειρηματικότητας.

The post Στο Roots του Χ.Α η “Ελληνική Χρυσός” appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Νέα μείωση των short θέσεων στην Εθνική από την Oceanwood

Next Article

Ο “χάρτης” της παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας Ταλέντου. Τι δείχνει για Ελλάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στην 47η θέση του Δείκτη GTCI για το 2020, σε…