ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Στρατηγική συνεργασία της Intertech με την Alcatel Lucent Enterprise

Share:

H Intertech SA  ανακοίνωσε πως προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise, έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών και παρόχων λύσεων επικοινωνίας, συνεργασίας, cloud και δικτύωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, καθώς και περίπου 830.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι υποστηρίζονται από 3.400 business partners της εταιρείας.

Κεντρικό μήνυμα

«Συνδέουμε τα πάντα, προσφέροντας λύσεις δικτύωσης, επικοινωνίας και cloud για την ψηφιακή εποχή, ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στην επιτυχία των πελατών μας», η Alcatel-Lucent Enterprise παρέχει τις λύσεις της, τόσο μέσω του μοντέλου Cloud, όσο και στον χώρο του πελάτη (On-Premises), ή και συνδυασμό αυτών (Hybrid), αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Το portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει (ενδεικτικά), λύσεις δικτύωσης όπως switches, WLAN, Management & Security κ.α., ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρηματική συνέχεια (Business Continuity), επικοινωνία μέσω Cloud αλλά και πλατφόρμες επικοινωνιών με τη μορφή υπηρεσίας (CPaaS – Communication Platform as a Service), προϊόντα επικοινωνιών όπως τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα και εφαρμογές, καθώς και μία σειρά υπηρεσιών (εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης, προσωποποιημένες υπηρεσίες κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει σειρά λύσεων και προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (έως 300 άτομα), γεγονός που σε συνδυασμό με τη μοναδική εμπειρία και παρουσία της Intertech στην τοπική αγορά, την καθιστά μία από τις πλέον αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προσιτές προτάσεις για την ελληνική αγορά.

Η νέα συνεργασία είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού και του αντίστοιχου επενδυτικού και αναπτυξιακού πλάνου της Intertech, το οποίο υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, με στόχο τη δημιουργία του κορυφαίου παρόχου λύσεων τηλεφωνικών κέντρων και επικοινωνιών στην Ελλάδα, αλλά και την ανάπτυξη της εταιρείας με τη δημιουργία μίας σειράς νέων «καναλιών» εσόδων.

The post Στρατηγική συνεργασία της Intertech με την Alcatel Lucent Enterprise appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Next Article

ΤΑΙΠΕΔ: Σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – EGIS PROJECTS S.A η Εγνατία Οδός – Στα 1,496 δισ. ευρώ το τίμημα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ),…