ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Συμφωνία Attica Bank – QQuant για την διαχείριση κόκκινων δανείων 435 εκατ. ευρώ

Share:

Την διαχείριση κόκκινων δανείων 435 εκατ ευρώ αναθέτει στην QQuant Master Services, η Attica Bank στο πλαίσιο των προσπαθειών για μείωση των NPLs, σε σε συνέχεια των δύο τιτλοποιήσεων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Η διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα ξεκινήσει δύο μήνες από την ημερομηνία υπογραφής. Στον ενδιάμεσο χρόνο θα ολοκληρωθούν οι αναγκαίες διαδικασίες μετάπτωσης της διαχείρισης και ενημέρωσης και το εν λόγω χαρτοφυλάκιο παραμένει στα βιβλία της τράπεζας.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Attica Bank για την καλύτερη διαχείριση και εν τέλει περαιτέρω μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

Επιπλέον, θα επιτρέψει στην τράπεζα να επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη των τραπεζικών δραστηριοτήτων της, με έμφαση στη διοχέτευση ρευστότητας και στη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην ελληνική αγορά στην παρούσα οικονομική συγκυρία.

The post Συμφωνία Attica Bank – QQuant για την διαχείριση κόκκινων δανείων 435 εκατ. ευρώ appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Άλμα 8% για τον Nikkei στην Ιαπωνία

Next Article

Ελληνικό: «Ναι» από το ΚΑΣ για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Την έγκρισή του, και μάλιστα ομόφωνη, στις διαπιστωτικές πράξεις για…