ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Συνάντηση της Κ. Σακελλαροπούλου με τον Υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vulin

Share:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε την Τρίτη 10/8 σε ακρόαση τον Υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vulin, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα συνοδεύοντας ειδική μονάδα από πυροσβέστες και οχήματα που απέστειλε η χώρα του για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον Σέρβο Υπουργό για τη συνδρομή αυτή και υπογράμμισε το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων των δυο χωρών και τα εγκάρδια αισθήματα των λαών.

Κατά τις συνομιλίες έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, την κλιματική αλλαγή και το μεταναστευτικό ζήτημα. Οι δύο συνομιλητές συμφώνησαν ότι ο μόνος τρόπος επίλυσης των διαφόρων προβλημάτων στην περιοχή είναι το διεθνές δίκαιο και ο διάλογος.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τη στήριξη της χώρας μας στην ευρωπαϊκή πορεία της Σερβίας, με τον όρο της πλήρωσης των σχετικών προϋποθέσεων, ενώ ο κύριος Vulin ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διαχρονική υποστήριξη της Ελλάδας».

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η χρηματοδότηση της ελληνικής Πράσινης Συμφωνίας | Άρθρο του γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκου στην εφημερίδα «Τα Νέα»

Next Article

Τζόλης για Νόριτς: «Κοιμήθηκα μόνο τρεις ώρες, πρέπει να τις αρπάζεις τέτοιες ευκαιρίες»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αγγλία, ο…