ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

“Take it or leave it”: Το τελεσίγραφο Ο΄Λίρι σε 3.500 εργαζομένους της Ryanair

Share:

Η Ryanair σχεδιάζει την περικοπή 3.500 θέσεων εργασίας αν δεν συμφωνήσει η διοίκηση με τους εργαζόμενους στην μείωση μισθών, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της εταιρείας Μάικλ Ο΄Λίρι λέγοντας ότι ο ίδιος θα δεχτεί μείωση του μισθού του κατά 50%.

H μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη είχε προηγουμένως αναφέρει ότι έχει απολύσει περισσότερους από 250 υπαλλήλους της από γραφεία της στην Ευρώπη και ότι εξετάζει την περικοπή περίπου 3.000 θέσεων εργασίας που θα αφορά πιλότους και πλήρωμα καμπίνας.

“Έχουμε ήδη ανακοινώσει περίπου 3.500 απολύσεις, αλλά έχουμε εμπλακεί σε εκτενείς διαπραγματεύσεις με τους πιλότους μας και το πλήρωμα καμπίνας και τους καλούμε όλους να δεχτούν την μείωση του μισθού τους ως εναλλακτική λύση της απόλυσης”, δήλωσε ο ίδιος στο BBC.

“Εξετάζουμε την (μείωση) κατά 20% των καλύτερα αμειβόμενων πιλότων και 5% των χαμηλότερα αμειβόμενων αεροσυνοδών και θεωρούμε ότι αν διαπραγματευτούμε αυτές τις μειώσεις μισθών στη βάση μιας συμφωνίας, θα αποφύγουμε τις περισσότερες, αλλά όχι όλες, τις απολύσεις”.

The post “Take it or leave it”: Το τελεσίγραφο Ο΄Λίρι σε 3.500 εργαζομένους της Ryanair appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Έγκριση της διάσπασης της «Πειραιώς Πρακτορειακή Ασφαλιστικών Εργασιών Α.Ε.»

Next Article

Άνευ προηγουμένου οι αιτήσεις για τον κοινωνικό Τουρισμό

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τεράστια απήχηση έχει φέτος το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού, με…