ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η TBI Bank δωρίζει 250.000 ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς πολίτες

Share:

Με γνώμονα την αλληλεγγύη και την προσφορά σε όσους δοκιμάζονται, η TBI Bank προχωρά στη διάθεση 250.000 ευρώ για τη στήριξη των Ουκρανών προσφύγων.

Η βοήθεια διαρθρώνεται σε δύο κατευθύνσεις:  Η TBI αφενός θα στηρίξει ΜΚΟ στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται – τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα- που παρέχουν ρουχισμό, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, αφετέρου ήδη  βοηθά τους εργαζόμενούς της στην Ουκρανία, όπως και τις οικογένειές τους.

Η fintech τράπεζα TBI Bank έρχεται στην Ελλάδα  

Υπάρχει όμως, κάτι περισσότερο από αυτό: Η ομάδα της TBI Bank που αποτελείται από 16 εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων 42 Ουκρανών πολιτών, δείχνει εμπράκτως ότι υπερασπίζεται τις αξίες του ανθρωπισμού, αποδεικνύοντας ότι οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη αξία από τα λόγια. 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου,  υπάλληλοι της TBI Bank ταξίδεψαν με τα αυτοκίνητά τους στο ρουμανο-ουκρανικό πέρασμα Siret-Porubnoe για να παραλάβουν και να φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή να μεταφέρουν τρόφιμα και ζεστά ρούχα στις οικογένειες που είχαν ανάγκη, πέρα από τα σύνορα. Και αυτή η παροχή βοήθειας δεν θα σταματήσει. 

«Οι τελευταίες ημέρες έδειξαν το χειρότερο στον κόσμο αλλά ανέδειξαν και την αλληλεγγύη» δήλωσε ο Petr Baron, CEO της TBI. «Στην TBI Bank ήμασταν πάντα εκεί για τους ανθρώπους. Αντιλαμβανόμαστε την τρομερή κατάσταση που περνούν οι Ουκρανοί, καθώς κι εμείς έχουμε συναδέλφους, οικογένειες και φίλους εκεί, και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η ταπεινή μας δωρεά θα βοηθήσει. Επιπλέον, θέλουμε το παράδειγμά μας να ενθαρρύνει περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν με ουσιαστικούς πόρους για την υποστήριξη των ανθρώπων που αναζητούν ασφάλεια”.

Η ομάδα της TBI βρίσκεται σε συνεχή, 24ωρη, επικοινωνία με τους συναδέλφους της στην Ουκρανία και σε πλήρη ετοιμότητα για να φιλοξενήσει, να βοηθήσει με τα διαδικαστικά ζητήματα ή μεταφορές και να υποστηρίξει αυτούς και τις οικογένειές τους τόσο οικονομικά όσο και νομικά. Και φυσικά συναισθηματικά. Οι 1.500 εργαζόμενοι της τράπεζας είναι ενωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους και τον ουκρανικό λαό. 

Επιπροσθέτως, η διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε να παρέχει στους εργαζομένους και στις τρεις χώρες, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, μία ημέρα άδειας μετ’ αποδοχών κάθε εβδομάδα, για συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες τοπικών οργανώσεων, που ασχολούνται με την προσφυγική κρίση.

The post Η TBI Bank δωρίζει 250.000 ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς πολίτες appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ενισχυμένο κατά 44 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ασφαλιστικών, αυξάνονται οι τεχνικές προβλέψεις

Next Article

Φυσικό αέριο και ενεργειακά κόστη, έφεραν πληθωρισμό 6,3% λέει η Eurostat

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με 6,3% από 5,5% τον Ιανουάριο, εκτιμά η Eurostat, ότι…