ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Τελική ευθεία για την Διεθνή Έκθεση ANUGA 2021

Share:

Η Great Exhibitions συμμετέχει δυναμικά για μια ακόμη φορά, στη μεγαλύτερη Δ.Ε. τροφίμων του κόσμου, την ANUGA 2021. H κορυφαία διεθνής έκθεση θα γίνει στην Κολωνία της Γερμανίας 9-13/10/21 και σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των εκθέσεων στην παγκόσμια αγορά.

Η συμμετοχή της Great Exhibitions ξεπερνά κάθε προηγούμενη, με αύξηση 30% σε σχέση με το 2019 και με αριθμό συμμετοχών που αγγίζει τις 100. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους πάνω από 4.500 εταιρείες από 96 χώρες, ενώ ο αριθμός των ελληνικών συμμετοχών αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.

Η Great Exhibitions εξασφάλισε και φέτος προνομιακούς χώρους σε όλα τα Hall της έκθεσης, ανάμεσα στους οποίους είναι και χώροι στο νεόδμητο, καινούριο project της Anuga HALL 1, που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών. Σε ένα σημαντικό εκθεσιακό χώρο,παρουσιάζουμε τις Ελληνικές εταιρείες και επενδύουμε στην προβολή των κορυφαίων Ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά. Είτε πρόκειται για ατομικές συμμετοχές, είτε για ομαδικά περίπτερα, κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες μας έχουν ήδη εμπιστευτεί με την εκθεσιακή τους παρουσία. Ανάμεσά τους θα βρείτε εταιρείες όπως: Green Cola, Elvida, Symbeeosis, Viotyr, Αφοί Μενεξόπουλοι, Terra Creta, Ελληνικός Φούρνος, Greek Wine Cellars, Cretan Olive Mill, Biositia, Vitafree, Hellenic Brewery of Atalanti- Eza, κ.α.. Σημαντικός είναι και ο αριθμός των εταιρειών από την Ελληνική Περιφέρεια που θα συμμετάσχει μέσω της Great Exhibitions, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποικιλία, τον πλούτο της Ελληνικής γης και παραγωγής.

Η νέα ψηφιακή πραγματικότητα θα αφήσει το αποτύπωμα της και στην Anuga. Φέτος μέσω του Anuga @Home, o κλάδος τροφίμων και ποτών θα μπορεί να αλληλοεπιδράσει και με ένα καινοτόμο, ψηφιακό τρόπο, διευρύνοντας τους ορίζοντες συμμετοχής στην έκθεση, φέρνοντας κοντά παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Παράλληλα η διαδικτυακή  πλατφόρμα της Great Exhibitions, FOOD MARKET SHOW, μπορεί φιλοξενήσει τα ήδη υπάρχοντα ψηφιακά περίπτερα των εκθετών μας, ανεξάρτητα με το αν θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία στην έκθεση ANUGA. Αυτό θα τους επιτρέψει να επικοινωνήσουν μέσω της πλατφόρμας μας, με video και live chat, με δικούς τους δυνητικούς αγοραστές ή με κάποιο από τα χιλιάδες μέλη της πλατφόρμας μέχρι τώρα, ενώ παράλληλα θα μπορούν να παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα τους, σε live χρόνο. Οι εταιρείες που δε συμμετείχαν στη FOOD MARKET SHOW, έχουν ακόμα το χρονικό περιθώριο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο αυτό το σύγχρονο, ψηφιακό εργαλείο. Υπάρχει ελάχιστος χρόνος ακόμη για την συμμετοχή εταιρειών με φυσική παρουσία στην Δ.Ε Anuga για πολύ περιορισμένο αριθμό περιπτέρων.

Η Great Exhibitions όπως πάντα οργανώνει τη συμμετοχή των πελατών  της με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση των αναγκών τους. Πάντα με γνώμονα τους την άριστο αποτέλεσμα, παρέχει περίπτερα υψηλής αισθητικής και ποιότητας ώστε να προσελκύσουν τα βλέμματα των επισκεπτών, να αναδείξουν τα προϊόντα τους και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τη συμμετοχή τους. Η εκθεσιακή ταυτότητα Truly Greece, προάγει το ελληνικό «ΕΥ ΖΗΝ», τη μοναδική Ελληνική διατροφή και τους γευστικούς  θησαυρούς του τόπου μας. Μια διαφοροποιημένη εκθεσιακή παρουσία που με έναν άμεσο, μοντέρνο και φιλικό τρόπο – μας θυμίζει ότι η «αληθινή Ελλάδα»,«Truly Greece» είναι εδώ για να μας παρουσιάσει το καλύτερο της πρόσωπο. Παράλληλα το έμπειρο και δυναμικό προσωπικό της Great Exhibitions  είναι δίπλα  σε κάθε βήμα του Έλληνα εξαγωγέα προκειμένου να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να έχουν οι εκθέτες της  μια άψογη και επιτυχημένη παρουσία. Το δυναμικό εκθεσιακό πρόγραμμα της Great Exhibitions, με 85 και πλέον σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα και στις 5 ηπείρους, καλύπτει όλες τις ανάγκες της εξαγωγικής κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7755080 ή στο info@greatexhibitions.gr

The post Τελική ευθεία για την Διεθνή Έκθεση ANUGA 2021 appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κέρδη άνω του 1% για το πετρέλαιο

Next Article

Μόσιαλος: Πολύ υψηλή η προστασία του εμβολίου Pfizer στις έγκυες δείχνει ισραηλινή μελέτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το εμβόλιο της Pfizer έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και στις έγκυες,…