Tenitt: Επόμενη στάση Ελλάδα για τη ‘’μικρή’’ Blueground από το Βερολίνο που ίδρυσε ο γιος του επικεφαλής της ΕΖΑ, Θ. Συριανού
Ο Phillip Syrianos, ένας Ελληνογερμανός real estate developer που δραστηριοποιείται κυρίως στη Γερμανία, βρίσκεται πίσω από την γερμανική εταιρεία μίσθωσης ακινήτων Tenitt, για την οποία επέλεξε μετά τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ο επόμενος σταθμός επέκτασής της να είναι η Ελλάδα.
Η κίνηση αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η χώρα μας είναι η πρώτη πατρίδα του Syrianos, ο πατέρας του οποίου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας, επικεφαλής της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιος Συριανός, ο οποίος είναι και αυτός Ελληνογερμανός, καθώς η μητέρα του είναι Γερμανίδα, ενώ έχει παντρευτεί Γερμανίδα, τη μητέρα του Phillip, Dorothea.

O Aθανάσιος Συριανός
Η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε μόλις το 2024 στη Γερμανία με αρχική περιοχή δραστηριοποίησης το Βερολίνο, όπου ξεκίνησε τη βραχυχρόνια και μακροχρόνια μίσθωση έτοιμων διαμερισμάτων, στο μοντέλο της Blueground.


Άποψη διαμερίσματος της Tenitt στο Βερολίνο
Απευθύνεται, δε, κατά κύριο λόγο σε εταιρείες για συνολική μίσθωση οικιών σε εργαζομένους τους, αλλά και σε ιδιοκτήτες, οι οποίοι επιθυμούν να ενοικιάσουν τα διαμερίσματά τους σε πιο υψηλή τιμή, με την Tenitt να αναλαμβάνει τη συνολική διαχείρισή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ώρες ιδρύθηκε η ομώνυμη εταιρεία με έδρα το Παλαιό Φάληρο και αρχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ, με επικεφαλής τον Phillip Syrianos, μοναδικό εταίρο και διαχειριστή.
Ανάμεσα στις δραστηριότητές της εταιρείας είναι η εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων, η αγοραπωλησία ακινήτων, οι υπηρεσίες ενοικίασης που δεν προορίζονται για κατοίκηση, και οι υπηρεσίες ενοικίασης μακράς διάρκειας.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό που θα είναι το πρώτο κτίριο της Tenitt, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα είναι στην Αθήνα, σε προνομιακές περιοχές όπως το κέντρο, τα Βόρεια και τα Νότια Προάστια, καθώς απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε στελέχη επιχειρήσεων, τα οποία έρχονται από το εξωτερικό και επιθυμούν να έχουν μια premium έτοιμη κατοικία κοντά στο χώρο εργασίας τους.
Με αγάπη στην τέχνη και περί τα 100 διαμερίσματα στο Βερολίνο
Στην παρούσα φάση, η tenitt διαθέτει περί τα 100 μισθωμένα διαμερίσματα στο Βερολίνο, ενώ επιθυμία του Syrianos είναι να υπάρξει ανάλογη επέκταση και στην Ελλάδα. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος βάζει και ιδιαίτερες πινελιές στα διαμερίσματα της εταιρείας, με στόχο να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο τους χώρους τους και να τους κάνει πιο ελκυστικούς σε πελάτες που επιθυμούν τον πολιτισμό μέσα στο σπίτι τους.
Για αυτό, η tenitt συνεργάστηκε με το The Ori House και τον καλλιτέχνη Thomas Delaroziere: «Οι πίνακες του Thomas, εμπνευσμένοι από τα ριζωμένα τοπία της Μαρτινίκας, προσθέτουν επίπεδα πνεύματος και αφήγησης που ευθυγραμμίζονται όμορφα με την αποστολή μας» αναφέρεται από την εταιρεία.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




