ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

«Θα φροντίσουμε να μην υπάρξει συνέχεια» – Ανακοίνωση της Lidl Ελλάς μετά το συμβάν με την ηλικιωμένη που προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα

Share:

«Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε», επισημαίνει η Lidl Ελλάς σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό με την 70χρονη που προσπάθησε να κλέψει τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ στο Ίλιον.

Η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια με την ηλικιωμένη.

Βάσει των πληροφοριών που ήρθαν στο φως, η ηλικιωμένη, υπό μεγάλα οικονομικά προβλήματα, επιχείρησε να κλέψει κάποια τρόφιμα από το κατάστημα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την κίνηση της γυναίκας, κι ενώ οι υπόλοιποι πελάτες ζητούσαν να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο και να μην κινηθούν σε βάρος της οι νομικές διαδικασίες, ο επικεφαλής του καταστήματος ήταν ανένδοτος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Lidl Hellas:

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα, ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μας λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε. Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ σε στάση εργασίας για το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας

Next Article

Κινητοποίηση σωματείων την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ενάντια στο νόμο 4808/21

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με τόπο συγκέντρωσης τον πεζόδρομο της Κοραή την Τρίτη 22…