ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

“Tιτανομαχία” με αφορμή το lockdown

Share:

Διχογνωμία και αψιμαχίες ανάμεσα σε δύο επιτυχημένους επιχειρηματίες ιδρυτές τεχνολογικών κολοσσών προκαλεί το lockdown και η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού.

Ίλον Μασκ και Μαρκ Ζάγκερμπεργκ διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει “φασισμό” το να μη μπορεί ο κόσμος να βγαίνει από το σπίτι του και τον δεύτερο να ανησυχεί για την χαλάρωση των μέτρων.

«Αυτό δεν είναι δημοκρατικό. Δεν είναι ελευθερία. Δώστε πίσω στους ανθρώπους την ελευθερία τους», είπε ο Μασκ σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα, σύμφωνα με το Reuters.

Aπό τη μεριά του, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, στην εκδήλωση για τα αποτελέσματα τριμήνου του Facebook, εξέφρασε ανησυχίες για τη χαλάρωση των μέτρων, ενώ πρόσθεσε ότι η οικονομική επίπτωση από την πανδημία θα διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

«Ανησυχώ μήπως το άνοιγμα συγκεκριμένων τομέων πολύ γρήγορα, πριν μειωθούν τα ποσοστά μόλυνσης σε πολύ ελάχιστα επίπεδα, σχεδόν εγγυάται μελλοντικά κρούσματα και χειρότερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την υγεία και την οικονομία», τόνισε ο ιδρυτής του Facabook.

The post “Tιτανομαχία” με αφορμή το lockdown appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

H HSBC λανσάρει νέα υπηρεσία για τους premier πελάτες της

Next Article

H AB Bασιλόπουλος στηρίζει τα shop in a shop καταστήματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο…