ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες (video)

Share:
Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες (video)

Από νωρίς το πρωί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι υποψήφιοι στις μεγάλες Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας και οι υποψήφιοι στους δήμους Αθηναίων, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης. Για γιορτή της Δημοκρατίας μίλησαν οι περισσότεροι  υποψήφιοι  δήμαρχοι και περιφερειάρχες και  απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν.

Το εκλογικό δικαίωμα τους άσκησαν σήμερα από το πρωί οι υποψήφιοι για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Περιφέρεια Αττικής.

Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπες και να ψηφίσουν με γνώμονα την Αθήνα απηύθυναν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Πρωτεύουσας.

Στο σχολείο που έμαθε γράμματα στον Πειραιά ψήφισε ο Νίκος Μπελαβίλας, Για «κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας» έκανε λόγο ο Γιάννης Μόραλης. Να γίνει ο Πειραιάς «πόλη πρότυπο», ζήτησε ο Νίκος Βλαχάκος.

Στην Βόρεια Ελλάδα οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Γιαννούλης και Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησαν από τους πολίτες να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Για μία Θεσσαλονίκη όπως την οραματίζονται μίλησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης, μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Νίκος Σταυρουλάκης

www.ert.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Από τον γάμο… κατευθείαν στην κάλπη! (φωτογραφία)

Next Article

Ε.Ε.: Οι κρίσιμες ημερομηνίες μετά τις ευρωεκλογές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Οι ευρωεκλογές ολοκληρώνονται σήμερα στις 12:00 τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας)…