ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Το Μουσείο Μπενάκη πούλησε 71.000 τ.μ στη Βούλα στις Henderson Park και Hines

Share:

Την αγορά έκτασης 71.000 τετραγωνικών στην Αθήνα με στόχο την ανάπτυξη συγκροτημάτων κατοικιών ανακοίνωσαν την Τρίτη (18/08) η ευρωπαϊκή εταιρία επενδύσεων ανάπτυξης ακινήτων Henderson Park και η εταιρία Hines. Πωλητής, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ήταν το Μουσείο Μπενάκη.

 

Ο Nick Weber, ιδρυτής της Henderson Park, δήλωσε: «Με αυτή τη συναλλαγή, αυξάνουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, ενώ αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη του σχεδίου σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας. Με περιορισμένα συγκρίσιμα προϊόντα σε προσφορά και ισχυρή αναγνωρισμένη ζήτηση, είμαστε σίγουροι ότι οι κατοικίες στο προάστιο της Βούλας θα προσελκύσουν ενδιαφέρον από εγχώριους και διεθνείς αγοραστές. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τη Hines σε αυτό το project».

Ο Paul Gomopoulos, διοικητικό στέλεχος της Hines και επικεφαλής της εταιρίας στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η τοποθεσία της έκτασης στη Βούλα, μια από τις καλύτερες περιφέρειες της Αθήνας, και η εγγύτητά της στη θάλασσα παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία premium κατοικιών. Θα αντλήσουμε από τη διεθνή μας εμπειρία στην κατασκευή κατοικιών για να παράσχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα αποτελέσει εξαιρετικό παράδειγμα των ικανοτήτων της Hines. Οι τελευταίες μας επενδύσεις με τη Henderson Park αποτελούν απόδειξη της ισχυρής μας συνεργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Έκλεισε κατάστημα Lidl λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Next Article

Σε ανοδική τροχιά οι S&P και Nasdaq

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σε νέα ιστορικά υψηλά για τους S&P και Nasdaq. Οριακή…