Toyota: Ανακαλεί πάνω από 591.000 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στο καντράν – Financial Report

Στην ανάκληση 591.377 οχημάτων στις ΗΠΑ προχωρά η Toyota λόγω προβλήματος με τον πίνακα οργάνων μέτρησης (καντράν), ο οποίος δεν εμφανίζει κρίσιμες πληροφορίες, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού.
Σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή για την Ασφάλεια των Αυτοκινήτων (NHTSA), ο ιαπωνικός κολοσσός του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας θα προβεί σε ανάκληση διαφόρων μοντέλων, όπως τα Venza, Highlander, Lexus, Tacoma και GR Corolla.
Ο πίνακας οργάνων ενδέχεται να μην εμφανίζει την ταχύτητα του οχήματος, το σύστημα φρένων και τις προειδοποιητικές λυχνίες πίεσης ελαστικών λόγω σφάλματος στο λογισμικό του πίνακα οργάνων κατά την εκκίνηση του οχήματος, πρόσθεσε η υπηρεσία στην ανακοίνωσή της.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.