ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Τράπεζα Πειραιώς: Αποχώρησε η Ελένη Βρεττού

Share:

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής (Chief Corporate και Investment Banking).

Η Ελένη Βρεττού, από τον Απρίλιο του 2019 που προσελήφθη στην Τράπεζα, στήριξε σημαντικά τη στρατηγική του Ομίλου στη χρηματοδότηση μεγάλων επενδυτικών προγραμμάτων και έργων, επιβεβαιώνοντας και ενισχύοντας την ηγετική θέση της Τράπεζας Πειραιώς στις εταιρικές χρηματοδοτήσεις, τόσο στο σύνολο όσο και σε κρίσιμους  κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η Ναυτιλία, οι Υποδομές, ο Τουρισμός κλπ.

Από τη θέση της, συνέβαλε στην εξυγίανση του ισολογισμού της Τράπεζας, καθώς και στη διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής της Πειραιώς στον τομέα του ESG, ενώ διεύρυνε σημαντικά τις παράπλευρες εργασίες τόσο στην επενδυτική όσο και τη συναλλακτική τραπεζική.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί θερμά την Ελένη Βρεττού για τις υπηρεσίες της και τη συνεισφορά της και της εύχεται κάθε επιτυχία για το μέλλον στην επαγγελματική της ζωή.

 Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ηπια πτωτικά το Χρηματιστήριο – Διορθώνουν οι τράπεζες

Next Article

Goldman Sachs: Ο τραπεζικός κλάδος βρίσκεται σε σημείο καμπής – Νέες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
“Πιστεύουμε ότι οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε ένα πολυετές σημείο…