ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Trastor: Το ακίνητο φιλέτο και οι πετυχημένες αγοραπωλησίες της 

Share:

Όταν η Trastor αγόραζε έναν ολόκληρο όροφο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 781,67 τ.μ στο κτίριο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 109-111 το ημερολόγιο έγραφε Σεπτέμβρης του 2018 και το αντίτιμο της πράξης αυτής 965.000 ευρώ.

Τώρα, 3 χρόνια αργότερα ανακοινώνει την πώληση του έναντι συνολικού τιμήματος 1.600.000 ευρώ: Με κέρδος δηλαδή άνω των 600.000 ευρώ.

Στα τέλη Ιούλιο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πώληση αυτοτελούς κτιρίου καταστημάτων και γραφείων το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι, έναντι συνολικού τιμήματος €5,05 εκατ.

Το ίδιο εμπορικό ακίνητο είχε αποκτηθεί με αντίτιμο 4 εκατ. ευρώ το Νοέμβριο του 2018: Με κέρδος δηλαδή 1 εκατ. ευρώ περίπου.

Η Trastor συνεχίζει την υλοποίηση της επενδυτικής στρατηγικής προστιθέμενης αξίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και όπως αναφέρει στόχος είναι οι μεσοπρόθεσμες υψηλές σωρευτικές υπεραξίες για τους μετόχους, καταδεικνύοντας και τις προοπτικές της αγοράς γραφείων ως επενδυτικό στόχο στην ελληνική κτηματαγορά.

Η διαφαινόμενη ενίσχυση των τιμών στην αγορά πάντως, όπως αναφέρουν στελέχη που έχουν γνώση της αγοράς, δημιουργούν ευκαιρίες και άλλων πετυχημένων πωλήσεων για ΑΕΕΑΠ που έγκαιρα τοποθετήθηκαν σε γνωστά εμπορικά σημεία τα προηγούμενα χρόνια…

Trastor: Οι νέοι ένοικοι στο κτίριο του πρώην ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

The post Trastor: Το ακίνητο φιλέτο και οι πετυχημένες αγοραπωλησίες της  appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Next Article

Σταϊκούρας: Δύο δόσεις ΕΝΦΙΑ τον Οκτώβριο μπορούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τη δυνατότητα να καταβάλουν τις δύο πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ…