ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η Uni Systems μαθαίνει ισπανικά

Share:

Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την ίδρυση νέας επιχειρηματικής οντότητας στη Βαρκελώνη, με σκοπό να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Με την ίδρυση της νέας οντότητας ενισχύεται το πολυετές αναπτυξιακό σχέδιο της Uni Systems που περιλαμβάνει την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσω μιας συνεπούς στρατηγικής.

Η επιτυχής προσέγγιση της εταιρείας σε ό,τι αφορά τις διεθνείς δραστηριότητές της που κατά το 2020 συνέβαλλαν στα συνολικά έσοδα της εταιρείας με περισσότερα από €60 εκατ., έχει οδηγήσει σε ένα Σύνθετο Ρυθμό Ετήσιας Ανάπτυξης (CAGR) άνω του 20% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η ίδρυση της επιχειρηματικής οντότητας στην Ισπανία που έρχεται ως συνέχεια μιας κερδοφόρας χρονιάς αναμένεται να φέρει τη Uni Systems πιο κοντά στους πελάτες της και να καλλιεργήσει υφιστάμενες σχέσεις και συνεργασίες με τα θεσμικά όργανα και τις επιχειρήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Γιάννης Λουμάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems, δήλωσε «Πιστεύουμε βαθιά στην τεράστια δυναμική και την καινοτόμο φύση της πληροφορικής, ειδικά μέσα σε ένα ευρωπαϊκό επιχειρηματικό πλαίσιο σταθερότητας και διαφάνειας που ορίζεται από μία πολύ συγκεκριμένη ψηφιακή ατζέντα και στρατηγική. Η Ευρώπη είναι μια δυναμική αγορά απεριόριστων δυνατοτήτων που ενθαρρύνει τις επενδύσεις και επιτρέπει ψηφιακές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς. Καθώς οδεύουμε προς νέες προκλήσεις, καλωσορίζουμε θερμά αυτό το νέο ορόσημο στη μεγάλη ιστορία των επιτευγμάτων μας».

Το γραφείο στη Βαρκελώνη αποτελεί την πέμπτη επιχειρηματική οντότητα που ιδρύεται από τη Uni Systems στην Ευρώπη ακολουθώντας αυτές στις Βρυξέλλες, το Βουκουρέστι, το Λουξεμβούργο και το Μιλάνο.

The post Η Uni Systems μαθαίνει ισπανικά appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου σε σώμα 15.06.2021

Next Article

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια την υγεία και την οικονομία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Για «μπάχαλο» στη διαχείριση της πανδημίας κατηγορεί την κυβέρνηση η…