ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η UNISON αποκλειστικός συνεργάτης υπηρεσιών anti-Covid19 σε 7 αναβαθμισμένα αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece

Share:

 Η UNISON, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Fraport Greece παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης anti-Covid19 σε 7 από τα 14 αναβαθμισμένα  αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece.

Διασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον με πιστοποιημένες μεθόδους υψηλής ποιότητας, η UNISON αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Fraport Greece, συμβάλλοντας καταλυτικά στην Πιστοποίηση των νέων αεροδρομίων από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), αναφορικά με την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες αφορούν την απολύμανση κατά Covid19, καθαρισμό, υπηρεσίες pest (απεντόμωση / απολύμανση), καθώς και την παροχή αναλώσιμων, στα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και  Σκιάθου.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί επιστέγασμα της εμπιστοσύνης της Fraport Greece στην αξιοπιστία και την εξειδίκευση της UNISON για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανσης σε 7 πύλες εισόδου της χώρας, σε μια εποχή που ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα για όλους. Τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες κατευθυντήριες οδηγίες από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, η UNISON συμβάλει ενεργά στην εφαρμογή των πρωτοκόλλων για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία επτά αεροδρομίων της Fraport Greece. 

Ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON, δήλωσε σχετικά: «Η UNISON συνεχίζει να απαντά με συνέπεια στις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, ενισχύοντας μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες της το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών αλλά και όλων εκείνων που φτάνουν κάθε μέρα στη χώρα μας. Με ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες μας στη Fraport Greece, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιμονή και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε από τη δική μας πλευρά στην πιστοποίηση των αεροδρομίων –  σε νησιά πόλο έλξης  επισκεπτών από όλο τον κόσμο – αλλά και στο να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού.»

Ο κ. Ηλίας Μαραγκάκης, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece,  υπογράμμισε: «Τα 14 αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece έλαβαν πρόσφατα από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων πιστοποίηση μεταξύ άλλων και για το υψηλό επίπεδο καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων και επιφανειών των αεροδρομίων. Η πιστοποίηση αυτή αντικατοπτρίζει και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνεργάτες μας, όπως η UNISON στα 7 Περιφερειακά Αεροδρόμια του Αιγαίου, που διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου καθαριότητα εντός των πολύ απαιτητικών αεροδρομιακών υποδομών.»

The post Η UNISON αποκλειστικός συνεργάτης υπηρεσιών anti-Covid19 σε 7 αναβαθμισμένα αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ & ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡ.ΕΛΕΓΧΟΥ

Next Article

Να επιταχύνουν την προσφυγή στη Χάγη για την ΑΟΖ συμφώνησαν Μητσοτάκης-Ράμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός…