Απέτυχαν – Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να … σαμποτάρουν τη Σύνοδο Putin – Trump

Επιτέθηκαν με drones κατά Ρώσων πολιτών σε παραμεθόριες περιοχές αναφέρει ο Rodion Miroshnik, Ρώσος αξιωματούχος
Η Ουκρανία προσπάθησε να διαταράξει τη σύνοδο κορυφής Ρωσίας-ΗΠΑ στην Αλάσκα επιτιθέμενη σκόπιμα σε πολίτες σε παραμεθόριες περιοχές, σε μια προσπάθεια να σπείρει φόβο υποστηρίζει ο Πρέσβης Ειδικών Υποθέσεων του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου, Rodion Miroshnik.
«Αμέσως πριν από την Αλάσκα, το Κίεβο εξαπέλυσε μια σειρά από επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις μεγαλύτερες πόλεις της παραμεθόριας περιοχής» αναφέρει ο Miroshnik.
«Έτσι, η Ουκρανία πραγματοποιεί σκόπιμες επιθέσεις προκειμένου να δημιουργήσει μια απαράδεκτη ατμόσφαιρα στην εσωτερική πολιτική του κράτους, να εκφοβίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον άμαχο πληθυσμό, να δημιουργήσει συνθήκες απαράδεκτες για τη ζωή.
Οι συμβολικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν ακριβώς στο κέντρο της πόλης στο Rostov, στο Kursk και στο Belgorod.
«Στο Belgorod, η επίθεση πραγματοποιήθηκε κατά κύματα για σχεδόν τρεις ημέρες.
Πραγματοποιήθηκαν μαζικές επιδρομές, δηλαδή χρησιμοποίησαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη Darts που αναπτύχθηκαν με εξωτερική υποστήριξη στην Ουκρανία.
Αυτά είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη επίθεσης που πραγματοποίησαν επιθέσεις το ένα μετά το άλλο», συνέχισε ο Miroshnik.
«Επιπλέον, επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν περισσότερο με στόχο να καταδειχθεί ο συμβολισμός ότι έπλητταν κυβερνητικούς φορείς, πολιτικούς χώρους.
Δηλαδή, πραγματοποιήθηκαν αρκετές επιθέσεις στο κτίριο της περιφερειακής κυβέρνησης, στο κτίριο του δικαστηρίου.
Στο Rostov, υπήρξε μια παρόμοια επίθεση στην κεντρική περιοχή.
Ένα από τα σπίτια υπέστη ζημιές, περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο εδώ» υπογραμμίζει ο Miroshnik, αναφέροντας πως «ο πρώτος γύρος συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη συνδέθηκε με μια σαφή αύξηση του αριθμού των επιθέσεων».
«Είχαμε μια επιδρομή στις αρχές Μαΐου, ήταν μια επιδρομή στο Aleshki.
Ως αποτέλεσμα, 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 20 τραυματίστηκαν.
Δηλαδή, η επίθεση με drones στην αγορά της πόλης συνεχίστηκε σκόπιμα, για αρκετές ώρες.
Οι άνθρωποι απλώς πυροβολήθηκαν. Ξέρετε, ήταν ένα είδος κυνηγιού: απλώς έκαναν κύκλους πάνω από αυτήν την περιοχή της πόλης και χτυπούσαν», δήλωσε ο Ρώσος διπλωμάτης.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.