Βαθμολογία Champions League: Έξι ομάδες μοιράζονται την κορυφή – FinanceNews.gr

Η δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League έριξε αυλαία, με έξι ομάδες να κάνουν το απόλυτο και να μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.
Αν η παρουσία συλλόγων όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ στα ψηλά στρώματα θεωρείται αναμενόμενη, η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Καραμπάχ. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, μετά τη νίκη της επί της Κοπεγχάγης, φιγουράρει στην κορυφή μαζί με τα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Από κυπριακής πλευράς, η Πάφος δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-1. Έτσι, υποχώρησε στην 32η θέση, με μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό της.
Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα στο Λονδίνο και παραμένει κι εκείνος στον έναν βαθμό, καταλαμβάνοντας την 29η θέση – μόλις έναν πόντο μακριά από την είσοδο στην πρώτη 24άδα, όπως και οι πρωταθλητές Κύπρου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια με κυπριακό ενδιαφέρον:
ΑΕΚ – Άλκμααρ: Η ομάδα της Λάρνακας ψάχνει ποδαρικό με το… δεξί απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο.
Ομόνοια – Μάιντς: Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν με αποφασιστικότητα στη μάχη, απέναντι στους Γερμανούς, κυνηγώντας ένα θετικό ξεκίνημα.
H βαθμολογία της League Phase του Champions League
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.