Δημοσκόπηση Marc: Το πακέτο της ΔΕΘ έδωσε 1,7% στη ΝΔ – Το 70% των πολιτών δεν βλέπει τα νέα μέτρα να μειώνουν την ακρίβεια

Προβάδισμα 17,5 μονάδων της ΝΔ, που συγκεντρώνει ποσοστό 31% στην εκτίμηση ψήφου έναντι 13,5% του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που έρχεται δεύτερο, δείχνει δημοσκόπηση της Marc που διεξήχθη μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, στην 89η ΔΕΘ.
Μπορεί να πήρε μια δημοσκοπική ανάσα, έστω και προσωρινά, το κυβερνών κόμμα, ωστόσο ο ένας στους δυο ερωτώμενους δηλώνει πως δεν ευνοείται έστω και ελάχιστα από κάποιο από τα εξαγγελθέντα μέτρα, παρόλο που αφορούν σχεδόν το σύνολο των πολιτών, ενώ το 65,6% αναφέρει ότι δεν ειναι ικανοποιημένο από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.