Εμπρηστική επίθεση με καμένα οχήματα στην Καισαριανή (Βίντεο)

financialreport.gr


Εμπρηστική επίθεση με εκτεταμένες φθορές σε οχήματα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καισαριανή.

Το περιστατικό έγινε στις 4:20 έξω από εταιρία διανομών επί της Καραολή και στόχος των αγνώστων ήταν τρία φορτηγά διανομής.

Οι δράστες δεν χρησιμοποίησαν μηχανισμό αλλά περιέλουσαν τα τρία φορτηγά, με τις φλόγες να τα καταστρέφουν και να προκαλούν περιορισμένες φθορές σε τρία ακόμη οχήματα (ΙΧ).

Η φωτιά αντιμετωπίστηκε από δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων