Ζελένσκι: Η Ρωσία ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα της Μόσχας δίνοντας χώρο για επιθέσεις του Κιέβου αλλού
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία μετακινεί την αντιαεροπορική της άμυνα από άλλες περιοχές γύρω από την Μόσχα καθώς ετοιμάζεται για τη στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή δημιουργεί χώρο για περισσότερες ουκρανικές επιθέσεις μεγάλου βεληνεκούς.
“Αυτό δείχνει ότι η ρωσική ηγεσία δεν προετοιμάζεται για την κατάπαυση του πυρός, η οποία έχει αποτελέσει αντικείμενο τόσων πολλών δηλώσεων, και ανησυχεί περισσότερο για την παρέλασή της στη Μόσχα παρά για την υπόλοιπη Ρωσία”, δήλωσε ο Ζελένσκι στο X.
Την ίδια στιγμή παρατηρούμε ότι αυτό δημιουργεί επιπλέον ευκαιρίες για τις μεγάλου βεληνεκούς κυρώσεις μας. Θα καθορίσουμε τις αντίστοιχες προτεραιότητες μας” πρόσθεσε ο Ζελένσκι.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



