Ιράν: Εγκληματίας πολέμου ο Τραμπ αν χτυπήσει πολιτικές υποδομές – Financial Report

financialreport.gr


Λίγες ώρες μετά την γεμάτη βρισιές ανάρτηση του Τραμπ, στην οποία μεταξύ άλλων έγραψε ότι το Ιράν θα «ζει στην Κόλαση» αν δεν ανοίξει τα  Στενά του Ορμούζ, η αποστολή της Τεχεράνης στον ΟΗΕ χαρακτήρισε τις ανοιχτές απειλές για στοχοποίηση πολιτικών υποδομών «άμεση και δημόσια υποκίνηση τρομοκρατίας κατά αμάχων και σαφή απόδειξη πρόθεσης διάπραξης εγκλήματος πολέμου».

«Η διεθνής κοινότητα και όλα τα κράτη έχουν νομικές υποχρεώσεις να αποτρέπουν τέτοιες φρικτές πράξεις εγκλημάτων πολέμου», ανέφερε η αποστολή σε ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X. «Πρέπει να δράσουν τώρα. Αύριο είναι πολύ αργά».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων