«Καλσόν-γκεϊτ» στη Βουλή: Μήνυση κατά Ζωής προανήγγειλε η Μαρία Συρεγγέλα – Financial Report

financialreport.gr


Στη χώρα που τα σκάνδαλα κάνουν σπριντ, εμείς βρήκαμε επιτέλους το πραγματικό πρόβλημα,  το σκισμένο καλσόν.
Φανταστείτε λοιπόν (λέμε τώρα, σατιρικά) μια Βουλή όπου αντί να παίζουν στα έδρανα οι λέξεις «σοβαρότητα» και «λογοδοσία» να ακούγονται αντιπαραθέσεις για το λεπτό ένδυμα.
Στο επεισόδιο της ημέρας,  η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/120000 στην τηλεόραση του open, αποφασισμένη να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια του πολιτικού διαλόγου με… νομική προστασία, προαναγγέλοντας μήνυση κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, την οποία κατηγορεί για σεξιστική λεκτική αναφορά περί σκισμένου καλσόν.
Και κάπως έτσι η Βουλή μετατρέπεται από χώρο δημοκρατίας σε δοκιμαστήριο H&M με μικρόφωνο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων