Ναυάγιο Άνδρου: Ποινική δίωξη για κακούργημα πρότεινε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου

Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός: Ψηφιακά, γρήγορα και «κούρεμα» έως 90% - FinanceNews.gr



Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος των δύο ναυτικών για το κατά συναυτουργία αδίκημα της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνίας πλοίων πρότεινε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου.

 

Ο 52χρονος πλοίαρχος και ο 32χρονος αξιωματικός γέφυρας του φορτηγού πλοίου, το οποίο βυθίστηκε βόρεια της Άνδρου, θα παραμείνουν υπό κράτηση στο Λιμεναρχείο Σύρου έως το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από την Αλβανία με προορισμό την Ουκρανία, μεταφέροντας περίπου 3.000 τόνους σόδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ναυτικό ατύχημα.



Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων