Πόθεν Έσχες: Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης – FinanceNews.gr

Πόθεν Έσχες: Τι δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης - FinanceNews.gr


Συνολικά εισοδήματα 128.610,73 ευρώ δήλωσε για το 2023 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με τη δημοσιοποιημένη δήλωση πόθεν έσχες. Από αυτά, τα 21.000 ευρώ προέρχονται από εισοδήματα ακινήτων.

Οι τραπεζικές καταθέσεις του ανέρχονται σε 940.778,6 ευρώ σε βελγική τράπεζα και 135.571 ευρώ σε ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η ακίνητη περιουσία του παραμένει αμετάβλητη: δύο διαμερίσματα, έξι καταστήματα, ένα οικόπεδο και τρεις αποθήκες στο Ηράκλειο, δύο διαμερίσματα στην Αθήνα και ένα ακίνητο στο Βέλγιο.

Ο κ. Ανδρουλάκης διαθέτει επίσης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο του 1992, ενώ το 2023 άνοιξε ατομική επιχείρηση και συνεχίζει να συμμετέχει στη Βιοτεχνική Εταιρεία «ΜΑΝΙ». Δεν δηλώνει δανειακές υποχρεώσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων