Τελειώνει το σίριαλ της πώλησης της Εφημερίδας των Συντακτών στο Μελισσανίδη – Financial Report

Στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη περνά η «Εφημερίδα των Συντακτών», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το προσύμφωνο για την πώληση του 51% των μετοχών υπογράφηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
Σήμερα συνεδριάζει η Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί επίσημα η πώληση του 51% της εφημερίδας προς τον επιχειρηματία ή σε νομικό πρόσωπο συμφερόντωντης οικογένει΄ς του, όπως έχει γίνει με την Ναυτεμπορτική. Οι τελικές υπογραφές προβλέπεται να τεθούν το αργότερο μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας θα αναλάβει την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που έχουν μείνει απλήρωτοι για περίπου 5,5 μήνες, καθώς και την αποπληρωμή των συνολικών χρεών της εφημερίδας.
Τι είχε γράψει το FinancialReport προ ημερών
Σύμφωνα με άρθρο του FinancialReport, πριν από μερικές εβδομάδες: Η Εφημερίδα των Συντακτών αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με εργαζομένους απλήρωτους από τον Φεβρουάριο. Οι διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη προχωρούσαν μετ΄εμεμποδίων γιατί δύο εκ των τριών φυσικών προσώπων κατόχων του τίτλου (Κωσταρέλλου και Νικολόπουλος, έκαναν τους δύσκολους) αλλά υπήρχε εκτίμηση ότι η εφημερίδα τελικά θα πουληθεί όπως και γίνεται.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.