Τσουκαλάς για δηλώσεις Τσιάρα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προσπάθησε πάλι να ξεπλύνει τις ευθύνες της κυβέρνησης – Κάθαρση μόνο με πολιτική αλλαγή

Τσουκαλάς για δηλώσεις Τσιάρα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προσπάθησε πάλι να ξεπλύνει τις ευθύνες της κυβέρνησης - Κάθαρση μόνο με πολιτική αλλαγή

“Η Νέα Δημοκρατία, ερχόμενη στην εξουσία, δεσμεύθηκε για αριστεία, τεχνοκρατική διακυβέρνηση και σοβαρότητα. Εξαπάτησε τον λαό. Κυβερνά με διαφθορά και εξουσιαστική αλαζονεία”, σύμφωνα με τον Κ. Τσουκαλά

«Η κάθαρση θα έρθει μόνο με πολιτική αλλαγή» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, σχολιάζοντας για τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κ. Τσιάρα, για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Όπως αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς, «ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, δήλωσε ότι η περίοδος κάθαρσης έχει ξεκινήσει και πως η κατάσταση στον Οργανισμό είναι αποτέλεσμα βαθιάς και διαχρονικής παθογένειας του πολιτικού συστήματος.
Προσπάθησε πάλι να ξεπλύνει τις ευθύνες της κυβέρνησης. Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνει πως επί Νέας Δημοκρατίας, ακριβώς μετά τα μνημόνια, επιχειρήθηκε η παλινόρθωση του συστήματος διαφθοράς και πελατειασμού που οδήγησε στηχρεοκοπία».
«Η Νέα Δημοκρατία, ερχόμενη στην εξουσία, δεσμεύθηκε για αριστεία, τεχνοκρατική διακυβέρνηση και σοβαρότητα. Εξαπάτησε τον λαό. Κυβερνά με διαφθορά και εξουσιαστική αλαζονεία.
Η κάθαρση θα έρθει μόνο με πολιτική αλλαγή», καταλήγει ο κ. Τσουκαλάς.

www.bankingnews.gr



Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων