Τώρα έχουν και οι δύο Ελ Κααμπί: Σκόρερ ξανά ο Ντέσσερς, ο αήττητος Ολυμπιακός απέδρασε χάρη στον Μαροκινό, με X factor τον Ποντένσε!

Σ’ ένα ντέρμπι… μιάμιση όψεων, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μοιράαστηκαν τα καλά τους διαστήματα στο δεύτερο μόνο ημίχρονο, ήρθαν ισόπαλοι και επιβεβαίωσαν πως στα ντέρμπι οι προβλέψεις δεν έχουν θέση. Καλύτερος ο γηπεδούχος στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ο Ποντένσε άλλαξε τα πάντα για τον νταμπλούχο, μέχρι ο Ελ Κααμπί να σκοράρει με την… τέταρτη και να αποδείξει πόσο σπουδαίος σκόρερ είναι. Ακόμη δίχως νίκη το «τριφύλλι», αήττητος, ισόβαθμος και πρώτος ο φιλοξενούμενος.
Κοινό διακύβευμα με διαφορετικές εξ ορισμού παραμέτρους.
Αυτό ήταν το επιμύθιο της αναμέτρησης στη Λεωφόρο, της πρώτης «μητέρας των μαχών» του ποδοσφαίρου μας για τη νέας σεζόν.
Από τη μία, η πλήρης επανεκκίνηση, μέσω ουσιαστικά της επαναδημιουργίας αγωνιστικής ταυτότητας, από την άλλη, η διατήρηση του αήττητου εντός συνόρων, μετά την «ξενέρα» και τη ματαίωση των προσδοκιών εκτός αυτών. Ή αλλιώς, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αντίστοιχα.
Το «τριφύλλι» έχυσε την καρδάρα της πρόκρισης στο Europa League, αναζητώντας ακόμη νίκη στην Ελλάδα με νέο προπονητή τον Χρήστο Κόντη και ο νταμπλούχος της χώρας επιδιώκει να στείλει από την έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου του μήνυμα πως αυτός θα έχει φέτος τον πρώτο λόγο.
Διαβάστε περισσότερα στο BNSports
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.