Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η ασφάλεια της ναυτιλίας στο επίκεντρο του Marine Insurance Greece – Αρχιπέλαγος, Η 1η ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα

limani Peiraia


Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η διεθνής ναυτασφαλιστική αγορά βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου Marine Insurance Greece, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κλάδου.

Ο Ηλίας Τσακίρης, πρόεδρος της Ocean Hull Committee της IUMI και CEO της Hellenic Hull, αναφέρθηκε στις γεωπολιτικές εντάσεις, στην κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ, αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική αγορά στη διαχείριση κινδύνων για πλοία και πληρώματα.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν επίσης η επάρκεια ασφαλιστικής κάλυψης σε περιοχές υψηλού κινδύνου και ο αυξανόμενος ρόλος των MGAs στη σύγχρονη ναυτασφάλιση, σε μια περίοδο όπου η διεθνής ναυτιλία βρίσκεται αντιμέτωπη με αυξημένη αβεβαιότητα και γεωπολιτικές πιέσεις.

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης μας και αναγνωρίζετε τις πρακτικές προστασίας δεδομένων στην σελίδα Πολιτική απορρήτου μας. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων