Νέα ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Προκοπίου εισέρχεται δυναμικά στα suezmax – Αρχιπέλαγος, Η 1η ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα

Νέα ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Προκοπίου εισέρχεται δυναμικά στα suezmax - Αρχιπέλαγος, Η 1η ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα


Μία νέα ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία, συνδεδεμένη με την οικογένεια Προκοπίου, πραγματοποιεί την πρώτη της δυναμική κίνηση στην αγορά των δεξαμενόπλοιων suezmax.

Η Beacon Tankers Management, η οποία φέρεται να υποστηρίζεται από την Ελίζα Προκοπίου και τον σύζυγό της, προχώρησε σε συμφωνία με το κινεζικό ναυπηγείο Hengli Heavy Industry για τη ναυπήγηση σειράς suezmax tankers, σηματοδοτώντας την επίσημη είσοδό της στον κλάδο των crude tankers.

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης μας και αναγνωρίζετε τις πρακτικές προστασίας δεδομένων στην σελίδα Πολιτική απορρήτου μας. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων